Home > Protocol Error > Protocol Error 16

Protocol Error 16

I'm totally guessing here. if not that then it might be my connection but both me and my brother play on the same connection and he doesnt get protocol errors on his account. Do yourself a favor and read Network Configuration.All FileZilla products fully support IPv6. What do you all think? http://caribtechsxm.com/protocol-error/protocol-error-17.php

How does something like this get through testing? Join them; it only takes a minute: Sign up POP3 netcat protocol error up vote 0 down vote favorite I tried to connect to my POP3 school server as part of fluffybunnywhiskers 2015-07-16 18:36:37 UTC #8 Uh, usually in situations where you are experiencing errors, you'd post the specifications of your computer, your OS, etc. - to identify hardware issues, and be kinda like when you hard restart. https://www.mantisbt.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=21525

Opened it a third time and no keep getting the error.The log file is clean. Like I said, I went through my mobile's internet connection (so I did not used the router, nor internet modem), and still got the same results. XML files are not corrupt.Thank you... Was this even tested at all?

  1. Me1andMe2 2015-02-11 15:25:44 UTC #15 Friend with the issue has the same avmaybe thats whats causing it maybe....
  2. and anytime after the monster is stage 2 or 3 when I try to join back in.My brother doesnt get it when he plays evolve and we use game sharing on
  3. How does something like this get through testing?

Using a standard POP client generates the identical result. > >Also, connecting to our Exchange 2003 setup via telnet (and POP3 clients) works perfectly. So this leads me to think it's not a problem on my end. Xiu Zhang TechNet Community Support

Tuesday, April 17, 2012 6:25 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Rich - Re-check my post.. Maybe there's something going on there that's no apparent by looking only at the stuff in the cmmand window? --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange

This was happening in beta, this was happening in Alpha. PerformSASLLogin() should only be calling StartAuthentication() when sending a non-IR request. XE6 idPOP3 Protocol error 16 connecttoExchangeauthtypeSASL [Edit] Reply Posted: May 29, 2014 12:47 PM in response to: Lukasz Rewak Lukasz wrote: Good news: POP3 now works. A completely overkill BrainFuck lexer/parser Derivatives: simplifying "d" of a number without being over "dx" Words that are anagrams of themselves Why do units (from physics) behave like numbers?

The first command generates that '-ERR Protocol error. 17' message, but after that.. Therubexcube 2015-07-19 02:32:48 UTC #18 I'm on Xbox one as well. But if I run into it I will let you know. thank you in advance.

Also, connecting to our Exchange 2003 setup via telnet (and POP3 clients) works perfectly. -Craig Thursday, April 19, 2012 11:40 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote On Thu, If you're not using an e-mail client (e.g. I'd watch the packets the telnet client's sending with a network monitor to be sure there's nothing hinky in there like a Unicode character or a "nul" (0x00) --- Rich Yes, I saw the "user" in your "telnet" bit, but the "user" command wasn't accepted by the server.

This worked on standard XE6 build of Indy so it must be the latest changes. http://caribtechsxm.com/protocol-error/protocol-error-39.php Me1andMe2 2015-02-11 02:31:23 UTC #7 Friend of mine has the same issue. Me1andMe2 2015-02-11 11:14:42 UTC #10 did they say anything what could be wrong with the internet? UPDATE : Just installed RU2 in test and the issue still persists. -Craig Edited by cliess Wednesday, April 18, 2012 3:31 PM Wednesday, April 18, 2012 12:15 PM Reply | Quote

XE6 idPOP3 Protocol error 16 connect to Exchange authtype SASL posted by Lukasz Rewak on Thu, 8 May 2014 Newsgroups.Archived.At is © Copyright 2009-2016, A B Cryer, All Rights Reserved. In addition, one of the four servers Ehchange this issue has not arisen. Additionally, connecting locally and specifying the domain name still generates the error. -Craig Tuesday, April 17, 2012 11:51 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote On Tue, 17 Apr Source r00k 2015-02-11 20:06:15 UTC #19 In situations like this there are a lot of things that could go wrong.

USER myuserid -ERR Protocol error Now I'm wondering whether there's an issue on my side or on the server? What's weird, is we use Putty to manage all sorts of stuff without issue -- Cisco gear, VMware ESXi servers, misc. It's always frustrating to feel like you're getting blown off with an "It's your internet" response, but there is a very real possibility that is the case and it's not something

Please have some patience, it has only been a couple of days, and it was a holiday weekend at that. -- Remy Lebeau (TeamB) Lukasz Rewak Posts: 15 Registered: 6/10/04 Re:

Either you have some unique playstyle that triggers it for you, or it has something to do with your profile or saved game, or your network environment is really noisy and Do yourself a favor and read Network Configuration.All FileZilla products fully support IPv6. XE6 idPOP3 Protocol error 16 connect to Exchange authtypeSASL Posted by: Remy Lebeau (TeamB) ([email protected]) Date: Fri, 9 May 2014 Lukasz wrote: > I can see in the Indy source code the user command is there ;) Where?

When will this be fixed? Now, the common fix for this is to run the EMS command 'Set-PopSettings -LoginType PlainTextLogin' which we have done, as well as restarting the POP3 service. ArPharazon 2015-07-19 02:25:36 UTC #17 Sorry, I haven't checked in in a couple of days, been immersed in bug fixing. have a peek here Trying CAPA as the first command also gives '-ERR Protocol error'. –Andreas Jansson May 13 '10 at 11:57 Try connecting using SSL. –Pawel Lesnikowski May 13 '10 at 16:58

Even if it's not that useful >_> ArcticStorm321 2015-07-16 20:51:29 UTC #14 @ArPharazon and @Shaners wondering if you could help me out. It however works with gmail for example. I'm not on the network team so I'm not in the loop on this, but when I scan our bug database, I see that some of these bugs were fixed recently, he knows how to fix constant protocol errors?

Use netcat -C servername pop3 share|improve this answer answered Jun 10 '11 at 8:31 Dr. In the window that appears, enter this text: x-eudora-setting:12909=PLAIN After the entire text turns blue, double-click on the blue text. XE6 idPOP3 Protocol error 16 connect toExchangeauthtypeSASL Reply Posted: May 28, 2014 9:17 PM in response to: Remy Lebeau (Te... It is appreciated! -Craig Marked as answer by Xiu Zhang Wednesday, April 25, 2012 6:09 AM Tuesday, April 24, 2012 12:22 PM Reply | Quote All replies 0 Sign in to

ArcticStorm321 2015-07-16 18:16:43 UTC #5 does anyone know how to fix the protocol error. Edited by: Lukasz Rewak on May 28, 2014 9:22 PM Remy Lebeau (Te... XE6 idPOP3 Protocol error 16 connect to Exchange authtypeSASL Glossary Terms PROTOCOL SASL POP3 RFC Terms Explained 1734 Feature Indy SASL Re: REGRESSION! Will be fixed in the next version.

However, using Putty as a telnet client w/ Exchange 2010 absolutely was an issue, and we confirmed this with Microsoft as well. I came back from cali turned on my xbox it gave me the green xbox logo. Nope. -- Remy Lebeau (TeamB) Lukasz Rewak Posts: 15 Registered: 6/10/04 Re: REGRESSION! Telnet _looks_ like it works the same way, but if you put a network monitor on your machine you'll see that each keystroke is sent in a separate packet.

Network traces showing that it was throwing some garbage characters upon first connecting to Exchange. Lukasz Rewak Posts: 15 Registered: 6/10/04 REGRESSION! FileZilla Server 0.9.58 betaCopyright 2001-2016 by Tim Kosse ([email protected])https://filezilla-project.org/Connecting to server 127.0.0.1:14147...Connected, waiting for authenticationLogged onWarning: FTP over TLS is not enabled, users cannot securely log in.Protocol error: Invalid dataProtocol error: Generating a sequence of zeros at compile time How to remove screws from old decking Nested apply function at a list Can I only touch other creatures with spells such as

I doubled-checked with the GUI to confirm that the setting had indeed been changed. ToiletWraith 2015-07-16 11:02:13 UTC #4 She logs bugs. I have done the following...restarted evolveunistalled/installed evolverestarted xboxhard restarted xboxrestarted routerrestarted motum(spell check)disconected my xbox wireless/reconnectedlogged into my xbox downstairs(its wired)...nothing changed, same issues as wireless I think its either a