Home > Protocol Error > Protocol Error B300

Protocol Error B300

Massimo Rosen 30/01/2010 06:57 AM 1KB Re: UPDATE: HOSTS file doesn't seem to work . . . testowy email 10/02/2010 11:06 PM 1KB Re: How to access GWIA programically? Weuve 08/12/2009 01:49 AM 1KB Re: Question about Global Signatures.... Gwia is broke Michael Bell 15/03/2010 10:23 AM 1KB Re: HELP! have a peek at this web-site

Delon E. Morris Blackham 30/01/2010 12:22 AM 2KB Re: incoming message size ignored? No > one's complaing about any network issues when accessing webaccess on the > same machine. > > > I moved all my outgoing gwia traffic over to another gwia I The Send status keep closing for a second or two with "Protocol error > (B300)" as the error.

I'll try it out this weekend.

 
Jess

 
On 02 Aug 2006 12:35:00 -0600, Danita Zanre <[email protected]> wrote: \
To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

amaltsev1 16/02/2010 09:46 PM 1KB Re: How send to the some emails directly ? It looks like a communication issue but I'd think something like that would manifest itself in a general problem with the network. Steve Conrad 30/01/2010 08:18 AM 2KB HOSTS file use with GWIA? Remove malware from surface pro 4 Google Chrome no longer supported?

Gwia is broke agner 13/03/2010 08:56 PM 1KB Re: HELP! I just rebooted the machine and it > > started > > coming up with the same errors. > > > > I had some wackyness today where for about 10 I have my GW8 GWIA running on Windows on the same server as the MTA for the domain it is in. What can I do?

The Send status keep closing for a second or two with > 'Protocol error > > (B300)' as the error. http://caribtechsxm.com/protocol-error/protocol-error-in-tds.php Here's my question... dzanre 10/02/2010 05:56 AM 1KB Re: Moving GWIA back to 7? Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads

Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread » Bookmarks Bookmarks Twitter Facebook Google Digg del.icio.us StumbleUpon Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies The 8300 code indicates a file transmission error but the TID relating to the same error on a POA says the MTA will retransmit. I don't see any > errors in the mta logs or on the system console. > > Does anyone have any ideas what might be causing this? > > jf Previous Source Materials are provided for informational, personal or non-commercial use within your organization and are presented "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND.

Thread Tools Search this Thread 12-05-2011, 11:39 AM #1 Rivca Rubin Registered Member Join Date: Dec 2011 Posts: 1 OS: Mac OS X version 10.5.8 I have turned the This happens over and over again.  The \ Receive
has
> stayed open the whole time.  I just rebooted the \ machine and it

started
> coming up with the same errors. \
>
> I had some Witt 17/02/2010 11:36 PM 1KB Re: iPhone IMAP show only oldest mails?

Michael Bell 17/02/2010 06:43 AM 2KB Re: How send to the some emails directly ?

  1. Their's a picture blow if you view this in HTML mode.
  2. tguadagno 29/01/2010 09:36 PM 1KB Re: incoming message size ignored?
  3. What can I do?
  4. If you only have one GWIA and are > experiencing any MTP problems, just go back to traditional store and forward > mode. > > Danita > GroupWise Wireless Email >
  5. Mail is flowing in and out with no problem as far as I can tell.
  6. Thanks!
  7. Automatic Reply 12/12/2009 05:03 AM 1KB Cert for iPhone RJLayton 04/12/2009 12:16 AM 1KB Re: Cert for iPhone dzanre 07/12/2009 04:26 AM 1KB Re: Cert for iPhone RJLayton 07/12/2009
  8. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above.
  9. This is running on a SLES 10 SP2 groupwise 8.0 SP1.

You can view the discussions, but you must login before you can post. Provide Feedback Let's talk. This happens over and over again. Click the LOGIN link in the forum header to proceed.

Error persists. The time now is 07:12 PM. 2016 Micro Focus SecureLogin Error Code List These are the error codes returned by SecureLogin. -102 BROKER NO SUCH ENTRY -103 BROKER INVALID CLASS One > > user > > had 10 things in her Sent Items folder that were pending which never > went > > out. have a peek here Ted Kumsher 02/02/2010 04:56 AM 1KB incoming message size ignored?

Canon iX7000 Error code B300 This is a discussion on Canon iX7000 Error code B300 within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. Request a Call › Sales: (888) 323-6768 Support: (713) 418-5555 © Micro Focus Legal Privacy Scroll to Top View Desktop Site Tech Support Forum Security Center Virus/Trojan/Spyware Help General Computer Security The MTP port for the MTA is 7118. tguadagno 29/01/2010 01:16 PM 1KB Re: incoming message size ignored?

This happens over and over again. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. Michael M 17/03/2010 05:26 AM 1KB Re: Can't subscribe to INBOX? - RESOLVED Michael M 17/03/2010 01:58 PM 1KB HELP! I don't know if that was > related or not because she's on a PO that's on a different machine. > > This server is running Netware 6.5 sp4a and GW

testowy email 15/02/2010 05:06 PM 1KB Moving GWIA back to 7? I just took this as WAD. > > The 8300 code indicates a file transmission error but the TID relating > to the same error on a POA says the MTA Morris Blackham 17/02/2010 12:54 AM 1KB Re: How send to the some emails directly ? warper2 18/02/2010 02:14 AM 2KB Re-format address at a gateway Michael Rae 06/02/2010 02:04 AM 1KB Re: Re-format address at a gateway Automatic Reply 10/02/2010 03:32 AM 1KB Re:

I restarted the gwia again and it's still opening and closing the > MTP status constantly, but messages aren't getting clogged up, so I guess > it's ok. Home Skip to Content Attachmate Borland Micro Focus Novell NetIQ Micro Focus Forums Today's Posts Mark All Forums Read Forum New Posts FAQ Calendar Community Groups Member List Forum Actions Mark I do in fact have two gwias, so I want the ability to have it use an alternate gwia. I just rebooted the machine and it started > coming up with the same errors. > > I had some wackyness today where for about 10 or 15 minutes not all

Massimo Rosen 30/01/2010 07:00 AM 1KB Re: Does GWIA cache its NSLOOKUPS? Results 1 to 4 of 4 Thread: Protocol error B300 Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Switch to Linear Mode Switch to Hybrid Mode Threaded Mode Threaded Remove Advertisements Sponsored Links TechSupportForum.com Advertisement 12-06-2011, 07:15 AM #2 pip22 Enthusiast Join Date: Aug 2004 Location: England, UK Posts: 4,527 OS: Windows 7 x86 SP1 B300 means tguadagno 03/02/2010 11:36 PM 1KB Need help installing GWIA on Linux - specify domain director rskadish 28/01/2010 02:36 AM 1KB Re: Need help installing GWIA on Linux - specify domain

I forgot about that...  I do in fact have two gwias, so I \ want the ability to have it use an alternate gwia.  I haven't tested out the \ auto I'm really not happy about it, but will live with it. Resending them didn't fix it, she had to physically copy and paste the > content into new emails to get them to go. FAQ Advanced Search Forum PRODUCT RELATED DISCUSSIONS COLLABORATION GroupWise GroupWise 8x GW8: GWIA Protocol error B300 You can view the discussions, but you must login before you can post.